Ο Σύνδεσμος Θεσσαλονικέων θα πραγματοποιήσει στις 11/5/2015 και ώρα 18,30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Γενναδείου Βιβλιοθήκης (Σουηδίας 54) το δεύτερο μέρος του μεγάλου αφιερώματος στις πόλεις που έχουν αδελφοποιηθεί με την Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στις πόλεις που έχουν αδελφοποιηθεί με την Θεσσαλονίκη και βρίσκονται στις -εκτός Ευρώπης- υπόλοιπες 4 ηπείρους, αφού τον Φεβρουάριο του 2014 είχε πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος του αφιερώματος στις αδελφές-πόλεις, αυτό που αφορούσε τις...ευρωπαίες αδελφές μας.

Οι πόλεις αυτές είναι το Χάρτφορντ και το Σαν Φραντσίσκο από τις ΗΠΑ, η Μελβούρνη από την Αυστραλία, η Αλεξάνδρεια από την Αίγυπτο, το Τελ Αβίβ από το Ισραήλ, η Τιαντσίν από την Κίνα, η Καλκούτα από την Ινδία και το Μπουσάν από την Ν. Κορέα.

Οι αδελφές-πόλεις της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν στο κοινό με χρονολογική σειρά αδελφοποίησης, θα προβληθούν χαρακτηριστικά βίντεο για να τις γνωρίσουμε καλύτερα και εντεταλμένοι εκπρόσωποι (Δήμαρχοι, Πρέσβεις κ.λπ.) θα αναφερθούν στους λόγους της αδελφοποίησης.

Η εκδήλωση θα κλείσει με χαρακτηριστικούς χορούς της Μακεδονίας από τη χορευτική ομάδα «ΔΡΩΜΕΝΑ». Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά αρχεία:

iperpontiesprosklisis low2 Page 1

iperpontiesprosklisis low2 Page 2