Ο Σύνδεσμος των Θεσσαλονικέων κλείνει φέτος 60 χρόνια ζωής και συνεχούς δράσης. Ξεκινώντας, λοιπόν, τις εκδηλώσεις για τα 60χρονα γενέθλιά μας κόψαμε στις 21 Ιανουαρίου  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ με την παρουσία πολλών και εκλεκτών μελών και φίλων μας.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν ότι θεωρήσαμε και έπρεπε, ξεκινώντας τα αφιερώματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, το πρώτο από αυτά να είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα μέλη μας εκείνα που ήταν από τους πρώτους εγγεγραμμένους στα μητρώα μας και ουσιαστικά ήταν και είναι στυλοβάτες σε κάθε προσπάθειά μας. 

Συγκινητική ήταν η στιγμή που καλέσαμε έναν-έναν από αυτούς στο βήμα για να παραλάβει ένα ενθύμιο και το «ευχαριστούμε» του Συνδέσμου μας για την αφοσίωσή τους στο έργο μας όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, δυστυχώς, σε ένα σύλλογο 60 ετών, τα πρώτα, τα ιδρυτικά μας μέλη έλειπαν από τηνεκδήλωση/αφιέρωμα, αφού -αν ζούσαν σήμερα- θα ήταν πάνω από 100 ετών ο καθένας. ΄Ομως  είναι πολλοί αυτοί που ενεγράφησαν στα μητρώα του Συνδέσμου μας τις πρώτες κιόλας δεκαετίες μετά την ίδρυσή του και ακόμη είναι δραστήριοι και θα είναι κοντά μας και στα γενέθλια της επόμενης 10ετίας μας!

Καλή Χρονιά, λοιπόν,και μείνετεσυντονισμένοι στη...συχνότητα του Συνδέσμου μας γιατί φέτος έχουμε να πούμε και να κάνουμε πολλά!