Φέρεται σε γνώση των μελών και φίλων του Συνδέσμου ότι, ο Χριστουγεννιάτικος χορός των Χρυσανθέμων θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ (λεωφόρος Αλεξάνδρας) το Σάββατο 21 Δεκ. και ώρα 20:00, με ζωντανή μουσική από συγκρότημα και πλούσιο, επιμελημένο φαγητό. Στον πίσω δε δρόμο υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης του ξενοδοχείου. Η τιμή συμμετοχής είναι 45€/άτομο.

Παρακαλούνται οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν, όπως δηλώσουν τα στοιχεία τους στην γραμματεία του Συνδέσμου τις γνωστές ώρες και ημέρες λειτουργίας της και όχι αργότερα από την Δευτέρα 16/12/19. Επισημαίνεται δε ότι υπαναχωρήσεις στις δηλώσεις συμμετοχής βλάπτουν οικονομικά τον Σύνδεσμο, δεδομένου ότι η προβλεφθείσα δαπάνη προς το ξενοδοχείο και το συγκρότημα του μέλους που θα ακυρώσει, θα πληρωθεί υποχρεωτικά από τον Σύνδεσμο.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί, να ξεφύγουμε λίγο (ή και πολύ) από τις έγνοιες της γκρίζας καθημερινότητας και να ανταλλάξουμε ευχές με το πέρας της βραδιάς, αναμένοντας στην συνέχεια το ελπιδοφόρο μήνυμα της γέννησης του Χριστού, το οποίο κάποιους θα "ακουμπήσει" και κάποιους όχι.

Ελπίζοντας ότι "θα 'μαστε δυό, θα 'μαστε τρεις, θα 'μαστε χίλιοι δεκατρείς"

Φιλικά

Το Δ. Σ. του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων