Συμμετέχοντας ενεργώς ο Σύνδεσμος στον εορτασμό όλων των πραγματικών Ελλήνων, να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την παλιγγενεσία, απεφάσισε να οργανώσει ημερήσια εκδρομή – προσκύνημα στο Μέγα Σπήλαιο στα Καλάβρυτα, το Σάββατο 13/11/21. Θα χρησιμοποιηθεί μεγάλο λεωφορείο, οι θέσεις του οποίου θα καταληφθούν κατά 60% το μέγιστο, για ευνόητους λόγους με κόστος 20€/άτομο. Γι’ αυτό ... προλάβετε.

Όσοι μάλιστα επιθυμούν, μπορούν να κάνουν χρήση του οδοντωτού τραίνου σε μία ή αμφότερες τις διαδρομές, σε συνάρτηση βέβαια με τις προγραμματισμένες κινήσεις του λεωφορείου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2108222920 και 2108222498.

Υπενθυμίζεται στους επιθυμούντες να συμμετάσχουν στην εκδρομή στα Καλάβρυτα, Μέγα Σπήλαιο και Ι. Μονή Αγίας Λαύρας το Σάββατο 13/11, ότι πρέπει να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή του PCR 48 ωρών, διαφορετικά δεν θα γίνουν δεκτοί, για ευνόητους λόγους.

Άλλωστε, για τους ίδιους λόγους θα τηρηθεί η ποσόστωση κάλυψης του 60% των θέσεων του λεωφορείου, ώστε όχι μόνο να είμαστε ασφαλείς αλλά και να αισθανόμαστε ασφαλείς. Σημειώνεται ότι παρατηρείται μεγάλη ζήτηση συμμετοχής μέχρι σήμερα και επειδή οι θέσεις θα είναι περίπου 30, γι' αυτό ...προλάβετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες επί του προγράμματος, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Φιλικά
Το Δ. Σ.